Profil

Transformam criza in oportunitate prin informatie si tehnologie

BUSINESS MANAGEMENT TECHNOLOGIES este o societate care activeaza in domeniul consultantei de afaceri, productiei si comercializarii de software financiar si managerial. Compania a fost creata din dorinta de a veni in sprijinul mediului de afaceri din Romania, oferind cele mai noi si eficiente solutii informatice utilizate in mediul economic international.

Produsele noastre sunt destinate intreprinderilor mici si mijlocii care doresc sa dezvolte un mediu stabil si transparent in cadrul companiei sau firmelor de consultanta si institutiilor care au in portofoliu companii pentru care efectueaza un diagnostic complet, construiesc strategii, realizeaza planuri de afaceri.

Misiune

Prin solutii informatice adaptate mediului economic actual aducem la indemana societatilor mici si mijlocii nivelul de consultanta accesibil pana acum numai companiilor mari, crescand constant valoarea companiilor client.

Viziune

Sa fim recunoscuti ca un partener stabil pentru IMM-urile care doresc ajutor in cresterea si eficientizarea activitatii, solutia de consultanta de management de criza (online si offline) Nr. 1 in Romania.

Valori

  • Creativitate
  • Performanta
  • Respect pentru client
  • Incredere

Obiective

  • crearea de aplicatii performante, accesibile firmelor mici si mijlocii ce nu-si permit angajarea unor experti in domeniu sau contractarea unor servicii specializate;
  • oferirea de servicii customizate, care sa permita urmarirea celor mai variate obiective manageriale ale beneficiarilor;
  • informarea permanenta privitoare la evolutiile diverselor piete care intra in componenta mediului de afaceri romanesc, in context regional si international.

Soft performant

Suport complex al sistemului de management strategic, financiar si de marketing al firmei

Raport cost-beneficiu excelent

Solutie rapida si avantajoasa din punct de vedere al costurilor de exploatare

Sistem de raportare rapid si centralizat

Unifica procesele de raportare si analiza in cadrul companiei

Monitorizare online a afacerii

Disponibil de la orice calculator conectat la INTERNET, usor de revizuit/editat materiale
Pentru noi relatiile de afaceri cu clientii se transforma in parteneriate, scopul final fiind obtinerea unor rezultate pe baza de castig reciproc

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!