Despre noi

Dr. Cristian Bisa

Dr. Cristian Bisa


Activitate academica

  • Doctor in Relatii Economice Internationale, MBA cu specializare in Strategie de afaceri – desfasurat in SUA (Duke University – Fuqua) si Anglia (London Business School), coautor a 4 carti de specialitate in domeniul elaborarii planurilor de afaceri si studiilor de fezabiliate, precum si in cel al consultantei in fiscalitate internationala.

Experienta profesionala

  • Consultanta in management strategic pentru McKinsey&Company cu proiecte in: domeniul bancar, telecomunicatii, asigurari, administratie publica.
  • Anterior a desfasurat activitate de consultanta financiara, realizand multiple planuri de afaceri, evaluari financiare si imobiliare, analize financiare precum si proiecte de restructurare si privatizare pentru diverse companii, banci si alte institutii ale statului (de ex.: FPS, AVAB, AVAS, ARIS, Ministerul Industriilor etc.). Studiile au avut drept subiect companii din diverse industrii (servicii financiare, bancare, productie industriala, agricultura, comert, turism, imobiliar, media si prestari servicii).

Dr. Eugen Mitrica

Dr. Eugen Mitrica


Activitate academica

  • Doctor in Finante, lector universitar – ASE – Finante Corporative si Modelare Financiara, coautor a 3 carti de specialitate in domeniul Analizei Financiare, Pietelor de Capital si Politicilor Macroeconomice si a 6 articole in domenii cum ar fi Politica Fiscala, Echilibru General, Investigatii Financiare si Analiza Financiara.

Experienta profesionala

  • Audit si Consultanta pentru Arthur Andersen in domeniul utilitatilor (energie&apa), serviciilor, procesarii alimentelor si bauturilor.
  • Consultant, Manager Financiar si Membru in CA in firme activand in industrii precum: Imbuteliere si distributie GPL, Transport public, Transport feroviar de marfuri, Dezvoltare si restructurare imobiliara, Hoteluri & Restaurante etc.

Andrei Stavro Frangeti

Andrei Stavro Frangeti


Activitate academica

  • MBA desfasurat in Franta si Singapore, de la INSEAD; Master in Afaceri Internationale – Academia de Studii Economice Bucuresti; Master in Calculatoare – Universitatea Politehnica Bucuresti.

Experienta profesionala

  • Consultanta in management strategic pentru McKinsey&Company, cu proiecte in domeniile bancar, telecomunicatii, farmaceutic si energetic.
  • Consultanta in strategie pentru USAID (United States Agency for International Development) in Europa de Sud-Est orientata catre cresterea competitivitatii antreprenorilor din regiune pe pietele globale.
  • A condus o echipa de cercetare-dezvoltare in domeniul IT, semiconductoare in cadrul companiei Motorola..

Formular angajare

Numele si Prenumele

Adresa de email

Denumire post

Tip de colaborare

Upload CV

Upload Scrisoare Intentie

Toate campurile sunt obligatorii
Dimensiune fisier: max 10MB

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!