Evenimente

seminar pentru agentiile de turism

MIGRAREA MODELULUI DE BUSINESS AL AGENTIILOR DE TURISM DIN MEDIUL OFFLINE IN ONLINE

Speaker: Dr. Cristian Bisa, MBA

–  General Manager al companiei „Business Management Technologies” detinatoare a platformei de consultanta online  www.manageranticriza.ro ;

MBA cu specializare in Strategie de afaceri – desfasurat in SUA (Duke University – Fuqua) si Anglia (London Business School)

Experienta de 15 ani in consultanta de management si marketing strategic – pentru multiple piete din Romania si din afara acesteia

Coordonator a 40 studii de piata nationale si 10 studii regionale

Autor si coautor a multiple articole privind managementul schimbarii, prezentate in conferinte nationale si internationale

Coordonator/coautor a 4 carti de specialitate in domeniul planificarii afacerilor:

  1. „Elaborarea studiilor de fezabilitate si a planurilor de afaceri” – 2005
  2. „Planul de afaceri. Concepte, metode, tehnici, proceduri” – 2002
  3. „Utilizarea paradisurilor fiscale – intre evaziune fiscala legala si frauda fiscala – 2006
  4. „Consultanta fiscala – formarea profesionala continua – 2003

Detalii Eveniment: 19 Mai 2016, Hotel Golden Tulip Victoriei

Profil participanti: TOP Management agentii de turism  (manager general, director marketing, director vanzari, director agentie)

CONTINUT SEMINAR

09:30 – 10:00  Primirea participantilor & Cafeaua de dimineata

10:00 – 11:30 Partea I

Subiectul 1:  Tendintele momentului instrumente utilizate, oportunitati si pericole pentru agentiile de turism din Romania

Subiectul 2: Strategii de adaptare la o piata foarte dinamica  – metode de a tine pasul cu clientii si competitorii

In baza rezultatelor obtinute din analiza activitatii a aprox. 3400 agentii de turism din Romania in perioada 2008-2014  (studiu de piata realizat de Business Management Technologies), in cadrul primei parti a seminarului se vor prezenta tendintele actuale ale Industriei Turismului din perspectiva evolutiei indicatorilor financiari. In conditiile in care managerii agentiilor de turism se bazeaza pe informatii concrete (oferite in cadrul evenimentului), acestia vor putea identifica si evalua oportunitatile si pericolele cu care se confrunta in prezenta agentiile de turism.

Optiunile strategice de a obtine performanta pe aceasta piata vor fi sumarizate, participantii putand identifica si evalua zonele in care afacerile lor se pot concentra in perioada urmatoare.

11:30 – 12:00 Pauza de cafea si gustari. Business Networking

12:00 – 13:30 Partea II

Subiectul 3 – Marketingul digital in agentiile de turism –  situatia curenta si evolutii anticipate

Succesul in aceasta piata foarte dinamica depinde de modul in care agentiile adopta noul model de business bazat pe echilibrul dinamic intre offline si online, indiferent de marimea sau vechimea pe piata a agentiei. In cea de-a doua parte a seminarului vor fi identificate instrumentele de marketing digital frecvent utilizate in agentiile de turism autohtone, precum si nivelul de eficienta al acestora, iar pentru a veni in spijinul managerilor se va prezenta un set de indicatori de masurare a performantei unei agentii de turism, pe diverse segmente ale activitatii acesteia.

In afara informatiilor accesate in cadrul evenimentului, participantii vor avea 4 beneficii suplimentare – furnizate la finalul seminarului:

  1. Analiza Pietei de Turism din Romania in perioada 2008 – 2014 (pe segmente de afaceri si grupe de marime a companiilor – ritm de crestere, profitabilitate, numar de companii si salariati, tendinte, evolutia Top 10 companii, etc)
  2. Setul indicatorilor de performanta (KPI) pentru activitatea agentiilor de turism
  3. Raport privind situatia utilizarii marketingului digital in agentiile de turism din Romania
  4. Reducere 20% pentru serviciile de Market Intelligence (analiza comparativa a agentiei cu un numar definit de competitori/ top 10 jucatori)

Parteneri media:

parteneri

Pentru inscrierea in cadrul seminarului, se va achita taxa de participare de 95 EUR +TVA, pana la data de 16 Mai 2016.

Pentru informatii suplimentare despre desfasurarea seminarului si conditii de participare asteptam solicitarile dvs. la email louisa.miu@manageranticriza.ro sau telefon 0752.395.919.

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!